600L Plastic Cooler wadhah - China Ningbo Wanma Plsatics

products

wadhah 600L Plastic Cooler

short description:


  • Email: sales@wmrotomold.com
  • Tel: (86)0574-88659225
  • Fax: (86)0574-88658720
  • Whatsapp: +86 13306535333
  • Detail produk

    Tags Product

    Fitur Product

    Diimpor pangan bahan PE minangka bahan, siji-langkah ngecor kontaner pindho panumpang bisa sampurna digunakake ing -40 ℃. Asam lan tahan alkali, angel lan awet. Diakses dening Jack tangan pallet saka loro-lorone lan truk forklift saka patang sisihé, stackable.

    Range of Aplikasi

    a: produksi Food.

    b: bahan mentah beku panyimpenan.

    c: Low suhu turnover panyimpenan kadhemen.

    d: thawing Low suhu produk toya lan meat produk.

    e: Fresh lan chilled transportasi refrigerated.

    f: turnover Industrial.

    Specifications Product

    model

    Ukuran (mm)

    Njaba (LWH)

    Internal (LW-H)

    F-300L

    740 * 920 * 710

    680 * 860 * 580

    F-600L

    1230 * 1030 * 710

    1150 * 950 * 540

    F-660L

    1230 * 1030 * 750

    1160 * 960 * 600

    F-1000L

    1600 * 1160 * 800

    1520 * 1080 * 630

    Aplikasi produk

    鳕鱼副本Cold-chain


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita