kotak 25L Blue cooler - Cina Ningbo Wanma Plsatics

products

kotak 25L Blue cooler

short description:


  • Email: sales@wmrotomold.com
  • Tel: (86)0574-88659225
  • Fax: (86)0574-88658720
  • Whatsapp: +86 13306535333
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur produk

    a: kakuatan High na tenacity, awét

    b: Hiji-hambalan molding tina ganda-Decker, ogé disegel, harta insulasi nyugemakeun

    c: insulasi (PUR) busa nyuntik tetep suhu

    d: bahan Virgin MDPE tiasa make langsung kana dahareun

    e: tahan ka sinar ultraviolet (UV), fadeless

    Lingkup Aplikasi

    Cocog jeung ranté tiis dahareun seger, vaksin sarta ubar. alat-alat pisan nice bisa dipaké dina kagiatan outdoor sarta rineh, kayaning, mancing, kémping jeung sajabana, Sakabéh jinis angkutan nu merlukeun tetep hawa.

    Spesifikasi produk

    model

    Dimension (mm)

    Éksternal  (LWH)

    Internal (LW-H)

    25L

    560 * 395 * 370

    410 * 268 * 258

    45L

    720 * 430 * 420

    566 * 293 * 305

    65L

    820 * 450 * 460

    667 * 312 * 340

    Aplikasi produk

    25L

    Cooler box


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami