Пластични мраз Кулери

 • 600 л пластика Cooler контејнер

  600 л пластика Cooler контејнер

  Карактеристики на производот Увезените храна одделение ЈП како суровина, еден чекор обликување на двокатни контејнери може да се пречека работат под -40 ℃. Киселина и алкално отпорни, тешки и трајни. Достапни со рака палета приклучок од двете страни и со виљушкар камион од сите четири страни, Пластовидно. Опсег на примена на: производство на храна. б: Суровини замрзнати складирање. c: Ниска температура промет ладилници. D: ниска температура на топење на водни производи и месни производи. e: адреса на свежо и разладено во фрижидер ...
 • 550L пластика изолирани ладилници мраз кутија

  550L пластика изолирани ладилници мраз кутија

  Product Features Food grade , acid and alkali resistant, tough and durable, accessible by a hand pallet jack from two sides, stack able, be able to work with blender. Range of Application The buckets mainly apply to aquatic products treatment, such as, shrimp, squid and fish fillet etc. Product Specifications Model Dimension(mm) External (L-W-H) Internal(L-W–H) Y-550L 1150*840 1070*700 Y-640L 1150*890 1050*730 Products Application  
 • 65L пластика изолирани ладилници мраз кутија

  65L пластика изолирани ладилници мраз кутија

  Карактеристики на производот на: Висока сила и издржливост, трајни b: еден чекор обликување на двокатни, добро затворена, задоволителна изолација имот c: (ПУР) пена за изолација наменет за да се задржи на температурата D: Богородица материјал MDPE директно да ги користите на храна е : Отпорност на ултравиолетово зрачење (УВ), fadeless спектар на примена Погодно за ладење на свежа храна, вакцини и лекови. Многу убаво опрема што се користи во отворено и рекреативни активности, како што се риболов, кампување итн, сите видови на tr ...
 • Newly Arrival Locking Cooler Box - 25L Cooler Box For Camping – Wanma Rotomold

  Newly Arrival Locking Cooler Box - 25L Cooler Box For Camping – Wanma Rotomold

  Карактеристики на производот на: Висока сила и издржливост, трајни b: еден чекор обликување на двокатни, добро затворена, задоволителна изолација имот c: (ПУР) пена за изолација наменет за да се задржи на температурата D: Богородица материјал MDPE директно да ги користите на храна е : Отпорност на ултравиолетово зрачење (УВ), fadeless спектар на примена Погодно за ладење на свежа храна, вакцини и лекови. Многу убаво опрема што се користи во отворено и рекреативни активности, како што се риболов, кампување итн, сите видови на tr ...
 • Factory supplied Hard Ice Cooling Box Cooler - 25L fishing box – Wanma Rotomold

  Factory supplied Hard Ice Cooling Box Cooler - 25L fishing box – Wanma Rotomold

  Карактеристики на производот на: Висока сила и издржливост, трајни b: еден чекор обликување на двокатни, добро затворена, задоволителна изолација имот c: (ПУР) пена за изолација наменет за да се задржи на температурата D: Богородица материјал MDPE директно да ги користите на храна е : Отпорност на ултравиолетово зрачење (УВ), fadeless спектар на примена Погодно за ладење на свежа храна, вакцини и лекови. Многу убаво опрема што се користи во отворено и рекреативни активности, како што се риболов, кампување итн, сите видови на tr ...
 • Hot New Products Plastic Ice Cooler - 65L Blue Picnic Ice Chest – Wanma Rotomold

  Hot New Products Plastic Ice Cooler - 65L Blue Picnic Ice Chest – Wanma Rotomold

  Карактеристики на производот на: Висока сила и издржливост, трајни b: еден чекор обликување на двокатни, добро затворена, задоволителна изолација имот c: (ПУР) пена за изолација наменет за да се задржи на температурата D: Богородица материјал MDPE директно да ги користите на храна е : Отпорност на ултравиолетово зрачење (УВ), fadeless спектар на примена Погодно за ладење на свежа храна, вакцини и лекови. Многу убаво опрема што се користи во отворено и рекреативни активности, како што се риболов, кампување итн, сите видови на тра ...
 • factory Outlets for Heavy Duty Cooler Boxes - 660L Insulated Refrigeratory Container – Wanma Rotomold

  factory Outlets for Heavy Duty Cooler Boxes - 660L Insulated Refrigeratory Container – Wanma Rotomold

  Industrial insulated pallet container 660L insulated plastic container is one of our most popular models and a classic choice . It is particularly well suited for use within the seafood industry, both at sea and during shore-based processing. It is also suitable for the food industry, as a insulated bulk container and overall a great industrial container. Wanma 660L container is double-walled with a PUR core and a high insulation factor. Product feature: Long lasting – high insulation...
 • Well-designed Picnic Ice Chest - 660L Insulated ice chest – Wanma Rotomold

  Well-designed Picnic Ice Chest - 660L Insulated ice chest – Wanma Rotomold

  Industrial insulated pallet container 660L insulated fish, meat and recycle container is one of our most popular smaller containers . It is particularly well suited for use within the seafood industry, both at sea and during shore-based processing. It is also suitable for the food industry, as a insulated bulk container and overall a great industrial container. Wanma 660L container is double-walled with a PUR core and a high insulation factor. Product feature: Long lasting – high insu...
 • Hot sale Heat Preservation Cooler Box - 300L Rotomold Insulated container – Wanma Rotomold

  Hot sale Heat Preservation Cooler Box - 300L Rotomold Insulated container – Wanma Rotomold

  Industrial insulated pallet container Acid and alkali resistant, Tough and durable, Accessible by a hand pallet jack from two sides and by a forklift truck from all four sides, Stackable,moreover, The round insulated container be able to work with blender. Wanma 300L container is double-walled . Product feature: Easy to handle and clean Fork lift access on all sides Strong hosting grips
 • Rapid Delivery for Big Ice Cooler - 660L Rotomold fish container – Wanma Rotomold

  Rapid Delivery for Big Ice Cooler - 660L Rotomold fish container – Wanma Rotomold

  Industrial insulated pallet container 660L insulated plastic container is one of our most popular models and a classic choice . It is particularly well suited for use within the seafood industry, both at sea and during shore-based processing. It is also suitable for the food industry, as a insulated bulk container and overall a great industrial container. Wanma 660L container is double-walled with a PUR core and a high insulation factor. Product feature: Long lasting – high insulation facto...
 • Popular Design for Camping Small Cooler Box - 640L Rotomolded Fishing Ice Box – Wanma Rotomold

  Popular Design for Camping Small Cooler Box - 640L Rotomolded Fishing Ice Box – Wanma Rotomold

  Product Features Food grade , acid and alkali resistant, tough and durable, accessible by a hand pallet jack from two sides, stack able, be able to work with blender. Range of Application The buckets mainly apply to aquatic products treatment, such as, shrimp, squid and     fish fillet etc. Product Specifications Model Dimension(mm) External (L-W-H) Internal(L-W–H) Y-550L 1150*840 1070*700 Y-640L 1150*890 1050*730 Products Application  
 • Manufacturer of Big Ice Chest - 300L Rotomold Insulated container – Wanma Rotomold

  Manufacturer of Big Ice Chest - 300L Rotomold Insulated container – Wanma Rotomold

  Industrial insulated pallet container Acid and alkali resistant, Tough and durable, Accessible by a hand pallet jack from two sides and by a forklift truck from all four sides, Stackable,moreover, The round insulated container be able to work with blender. Wanma 300L container is double-walled . Product feature: Easy to handle and clean Fork lift access on all sides Strong hosting grips
 • 2018 wholesale price Rotomolded Ice Cooler Box - Cheapest Factory China Camping Cooler Box for Food Beverage Cooler for Picnic Car Home Travel Outdoors – Wanma Rotomold

  2018 wholesale price Rotomolded Ice Cooler Box - Cheapest Factory China Camping Cooler Box for Food Beverage Cooler for Picnic Car Home Travel Outdoors – Wanma Rotomold

  To meet the customers’ over-expected pleasure , we’ve our sturdy group to offer our best overall service which incorporates advertising and marketing, product sales, designing, production, good quality managing, packing, warehousing and logistics for Cheapest Factory China Camping Cooler Box for Food Beverage Cooler for Picnic Car Home Travel Outdoors, We’ve been searching ahead to developing cooperative relationships with you. Remember to make contact with us for more detai...
 • Europe style for Mini Cooler Boxes - 600L Insulated ice chest – Wanma Rotomold

  Europe style for Mini Cooler Boxes - 600L Insulated ice chest – Wanma Rotomold

  Industrial insulated pallet container 600L insulated plastic container is one of our most popular models and a classic choice . It is particularly well suited for use within the seafood industry, both at sea and during shore-based processing. It is also suitable for the food industry, as a insulated bulk container and overall a great industrial container. Wanma 600L container is double-walled with a PUR core and a high insulation factor. Product feature: Long lasting – high insulation...
 • Factory Cheap Hot Hard Cooler - 300L Buggy meat cart – Wanma Rotomold

  Factory Cheap Hot Hard Cooler - 300L Buggy meat cart – Wanma Rotomold

  Industrial insulated pallet container 300L insulated plastic container is one of our most popular models and a classic choice . It is particularly well suited for use within the seafood industry, both at sea and during shore-based processing. It is also suitable for the food industry, as a insulated bulk container and overall a great industrial container. Wanma 300L container is double-walled with a PUR core and a high insulation factor. Product feature: Long lasting – high insulation...
 • Reasonable price for Plastic Food Box - 					 – Wanma Rotomold
 • Ordinary Discount Bbq Ice Cooler Boxes - 45L Cooler Boxes – Wanma Rotomold

  Ordinary Discount Bbq Ice Cooler Boxes - 45L Cooler Boxes – Wanma Rotomold

  Карактеристики на производот на: Висока сила и издржливост, трајни b: еден чекор обликување на двокатни, добро затворена, задоволителна изолација имот c: (ПУР) пена за изолација наменет за да се задржи на температурата D: Богородица материјал MDPE директно да ги користите на храна е : Отпорност на ултравиолетово зрачење (УВ), fadeless спектар на примена Погодно за ладење на свежа храна, вакцини и лекови. Многу убаво опрема што се користи во отворено и рекреативни активности, како што се риболов, кампување итн, сите видови на tr ...
 • Factory selling Round Insulated Pallet Container - 45L Car Cooler Box – Wanma Rotomold

  Factory selling Round Insulated Pallet Container - 45L Car Cooler Box – Wanma Rotomold

  Карактеристики на производот на: Висока сила и издржливост, трајни b: еден чекор обликување на двокатни, добро затворена, задоволителна изолација имот c: (ПУР) пена за изолација наменет за да се задржи на температурата D: Богородица материјал MDPE директно да ги користите на храна е : Отпорност на ултравиолетово зрачење (УВ), fadeless спектар на примена Погодно за ладење на свежа храна, вакцини и лекови. Многу убаво опрема што се користи во отворено и рекреативни активности, како што се риболов, кампување итн, сите видови на tr ...
 • Factory best selling Drink Cooler Box - 550L Insulated fish tubs – Wanma Rotomold

  Factory best selling Drink Cooler Box - 550L Insulated fish tubs – Wanma Rotomold

  Industrial insulated Fish Tubs 550L round insulated plastic container is particularly suited as a shrimp container and for tilapia and squid production. It is made of rotomoulded, double-layered, food-grade virgin plastic. The 550L round plastic container is designed to simplify product handling and optimize the quality of your product during processing. The double insulation ensures even temperature during soaking and the round interior is optimal for stirring. The tub has easy access for bo...
 • Manufacturer of Big Ice Chest - Insulated Bulk Container 300L to Keep Fish Cold and Frozen – Wanma Rotomold
 • Best quality Ice Cooler Box - 45L Fishing boxes – Wanma Rotomold

  Best quality Ice Cooler Box - 45L Fishing boxes – Wanma Rotomold

  Карактеристики на производот на: Висока сила и издржливост, трајни b: еден чекор обликување на двокатни, добро затворена, задоволителна изолација имот c: (ПУР) пена за изолација наменет за да се задржи на температурата D: Богородица материјал MDPE директно да ги користите на храна е : Отпорност на ултравиолетово зрачење (УВ), fadeless спектар на примена Погодно за ладење на свежа храна, вакцини и лекови. Многу убаво опрема што се користи во отворено и рекреативни активности, како што се риболов, кампување итн, сите видови на tr ...
 • High definition Cubic Cooler Box - 1000L rotomold insulated bulk container – Wanma Rotomold

  High definition Cubic Cooler Box - 1000L rotomold insulated bulk container – Wanma Rotomold

  Industrial insulated pallet container 1000L insulated fish, meat and recycle container is one of our most popular containers . It is particularly well suited for use within the seafood industry, both at sea and during shore-based processing. It is also suitable for the food industry, as a insulated bulk container and overall a great industrial container. Wanma 1000L container is double-walled with a PUR core and a high insulation factor. Product feature: Long lasting – high insulation...
 • Low price for Picnic Cooler Box - Personlized Products China 660L Fish Tub for Production Procession and Transportation to Keep Food Cold and Fresh – Wanma Rotomold

  Low price for Picnic Cooler Box - Personlized Products China 660L Fish Tub for Production Procession and Transportation to Keep Food Cold and Fresh – Wanma Rotomold

  We generally stick to the theory “Quality Very first, Prestige Supreme”. We’ve been fully committed to furnishing our shoppers with competitively priced high quality solutions, prompt delivery and expert services for Personlized Products China 660L Fish Tub for Production Procession and Transportation to Keep Food Cold and Fresh, If you pursuit the Hi-quality, Hi-stable, Competitive price parts, company name is your best choice! We generally stick to the theory “Qualit...
 • Factory making Small Cooler - 45L Fishing boxes – Wanma Rotomold

  Factory making Small Cooler - 45L Fishing boxes – Wanma Rotomold

  Карактеристики на производот на: Висока сила и издржливост, трајни b: еден чекор обликување на двокатни, добро затворена, задоволителна изолација имот c: (ПУР) пена за изолација наменет за да се задржи на температурата D: Богородица материјал MDPE директно да ги користите на храна е : Отпорност на ултравиолетово зрачење (УВ), fadeless спектар на примена Погодно за ладење на свежа храна, вакцини и лекови. Многу убаво опрема што се користи во отворено и рекреативни активности, како што се риболов, кампување итн, сите видови на tr ...