Taros Kami

NINGBO WANMA PLASTICS CO.,LTD.

alamat

No 77 Henan Jalan, Fenghua

fangqiao Bandar, kota Ningbo

Zhejiang Provice

Surélék

sales@wmrotomold.com

telepon

Tel: (86) 0574-88659225

Fax:(86)0574-88658720

Whatsapp: +86 13306535333

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !