660L Refrigeratory Wadahna

Pondok Description:

Fitur produk diimpor dahareun kelas pe salaku bahan baku, hiji-hambalan molding tina peti ganda-Decker bisa sampurna gawe dina -40 ℃. Asam sarta tahan alkali, tangguh jeung awét. Diaksés ku jack leungeun Usuk ti dua sisi na ku treuk forklift ti opat sisi, stackable. Lingkup Aplikasi a: produksi pangan. b: Bahan baku beku gudang. c: suhu Low elehan gudang tiis. d: thawing hawa Low produk akuatik jeung produk daging. e: seger tur chilled refrigerate ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur produk

    Diimpor dahareun kelas pe salaku bahan baku, hiji-hambalan molding tina peti ganda-Decker bisa sampurna gawe dina -40 ℃. Asam sarta tahan alkali, tangguh jeung awét. Diaksés ku jack leungeun Usuk ti dua sisi na ku treuk forklift ti opat sisi, stackable.

    Lingkup Aplikasi

    a: produksi pangan.

    b: Bahan baku beku gudang.

    c: suhu Low elehan gudang tiis.

    d: thawing hawa Low produk akuatik jeung produk daging.

    e: seger tur chilled angkutan refrigerated.

    f: elehan Industrial.

    Spesifikasi produk

    model

    Dimension (mm)

    Éksternal  (LWH)

    Internal (LW-H)

    F-300L

    740 * 920 * 710

    680 * 860 * 580

    F-600L

    1230 * 1030 * 710

    1150 * 950 * 540

    F-660L

    1230 * 1030 * 750

    1160 * 960 * 600

    F-1000L

    1600 * 1160 * 800

    1520 * 1080 * 630

    Aplikasi produk

    20171016161t533

    Q20171018160922

    QQ20171018160907

    QQ20171018160929

    QQ20171018160941

    QQ20171018163530

    QQ20171123123023

    gerg6556gerge62 ls545QQ20171123123042


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !