640L Rotomolded Agronomi És Box

Pondok Description:

Product Features Food grade , acid and alkali resistant, tough and durable, accessible by a hand pallet jack from two sides, stack able, be able to work with blender. Range of Application The buckets mainly apply to aquatic products treatment, such as, shrimp, squid and     fish fillet etc. Product Specifications Model Dimension(mm) External (L-W-H) Internal(L-W–H) Y-550L 1150*840 1070*700 Y-640L 1150*890 1050*730 Products Application


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur produk

    Dahareun kelas, asam sarta tahan alkali, tangguh jeung awét, bisa diasupan ku jack leungeun Usuk ti dua sisi, tumpukan bisa, bisa digawekeun ku Blénder.

    Lingkup Aplikasi

    The ember utamana dilarapkeun ka pengobatan akuatik produk, kayaning, hurang, cumi jeung lauk fillet jsb

    Spesifikasi produk

    model

    Dimension (mm)

    Éksternal  (LWH)

    Internal (LW-H)

    Y-550L

    1150 * 840

    1070 * 700

    Y-640L

    1150 * 890

    1050 * 730

    Aplikasi produk

    20171123160045

    htrht51

    20171123161722

    I45A1622I45A1629I45A1631I45A1632I45A1634I45A1638


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !