45L Agronomi buleud

Pondok Description:

Pitur produk a: kakuatan High na tenacity, awét b: Hiji-hambalan molding tina ganda-Decker, ogé disegel, nyugemakeun sipat insulasi c: (PUR) busa insulasi nyuntik tetep suhu Homonim bahan Virgin MDPE tiasa make langsung kana dahareun e : tahan ka sinar ultraviolet (UV), Range fadeless of Aplikasi Cocog jeung ranté tiis dahareun seger, vaksin sarta ubar. alat-alat pisan nice bisa dipaké dina kagiatan outdoor sarta rineh, kayaning, mancing, kémping jeung sajabana, Sakabéh jinis TR ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur produk

    a: kakuatan High na tenacity, awét

    b: Hiji-hambalan molding tina ganda-Decker, ogé disegel, harta insulasi nyugemakeun

    c: insulasi (PUR) busa nyuntik tetep suhu

    d: bahan Virgin MDPE tiasa make langsung kana dahareun

    e: tahan ka sinar ultraviolet (UV), fadeless

    Lingkup Aplikasi

    Cocog jeung ranté tiis dahareun seger, vaksin sarta ubar. alat-alat pisan nice bisa dipaké dina kagiatan outdoor sarta rineh, kayaning, mancing, kémping jeung sajabana, Sakabéh jinis angkutan nu merlukeun tetep hawa.

    Spesifikasi produk

    model

    Dimension (mm)

    Éksternal  (LWH)

    Internal (LW-H)

    25L

    560 * 395 * 370

    410 * 268 * 258

    45L

    720 * 430 * 420

    566 * 293 * 305

    65L

    820 * 450 * 460

    667 * 312 * 340

    Aplikasi produk

    pic222pic111

    配件 组合拉篮 65-514IMG_5456

    jy20171018163218

    IMG_5414

    fefe4454

    ferfe454


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !