660L Refrigeratory Container

Short Description:

Fitur Product Diimpor pangan bahan PE minangka bahan, siji-langkah ngecor kontaner pindho panumpang bisa sampurna digunakake ing -40 ℃. Asam lan tahan alkali, angel lan awet. Diakses dening Jack tangan pallet saka loro-lorone lan truk forklift saka patang sisihé, stackable. Range of Aplikasi a: produksi Food. b: bahan mentah beku panyimpenan. c: Low suhu turnover panyimpenan kadhemen. d: thawing Low suhu produk toya lan meat produk. e: Fresh lan chilled refrigerate ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Fitur Product

    Diimpor pangan bahan PE minangka bahan, siji-langkah ngecor kontaner pindho panumpang bisa sampurna digunakake ing -40 ℃. Asam lan tahan alkali, angel lan awet. Diakses dening Jack tangan pallet saka loro-lorone lan truk forklift saka patang sisihé, stackable.

    Range of Aplikasi

    a: produksi Food.

    b: bahan mentah beku panyimpenan.

    c: Low suhu turnover panyimpenan kadhemen.

    d: thawing Low suhu produk toya lan meat produk.

    e: Fresh lan chilled transportasi refrigerated.

    f: turnover Industrial.

    Specifications Product

    model

    Ukuran (mm)

    Njaba  (LWH)

    Internal (LW-H)

    F-300L

    740 * 920 * 710

    680 * 860 * 580

    F-600L

    1230 * 1030 * 710

    1150 * 950 * 540

    F-660L

    1230 * 1030 * 750

    1160 * 960 * 600

    F-1000L

    1600 * 1160 * 800

    1520 * 1080 * 630

    Aplikasi produk

    20171016161t533

    Q20171018160922

    QQ20171018160907

    QQ20171018160929

    QQ20171018160941

    QQ20171018163530

    QQ20171123123023

    gerg6556gerge62 ls545QQ20171123123042


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !