kothak 25L Blue Cooler

Short Description:

Fitur produk: kekuatan High lan tenacity, awet b: Siji-langkah ngecor pindho panumpang, uga nutup, puas property jampel c: (PUR) umpluk jampel nyuntikaken kanggo njaga suhu d: materi Virgin MDPE bisa langsung digunakake kanggo pangan e : Tahan kanggo cahya ultraviolet (UV), Range fadeless saka Aplikasi Cocog kanggo chain kadhemen pangan seger, vaksin lan medicine. peralatan banget kanggo digunakake ing kegiyatan lan luang, kayata, fishing, camping etc., salwiring tr ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Fitur Product

    a: kekuatan High lan tenacity, awet

    b: Siji-langkah ngecor pindho panumpang, uga nutup, property jampel puas

    c: jampel (PUR) umpluk nyuntikaken kanggo njaga suhu

    d: materi Virgin MDPE bisa langsung digunakake kanggo pangan

    e: Tahan kanggo cahya ultraviolet (UV), fadeless

    Range of Aplikasi

    Cocog kanggo chain kadhemen pangan seger, vaksin lan medicine. peralatan banget kanggo digunakake ing kegiyatan lan luang, kayata, fishing, camping etc., Kabeh jinis transportasi kang mbutuhake kanggo njaga suhu.

    Specifications Product

    model

    Ukuran (mm)

    Njaba  (LWH)

    Internal (LW-H)

    25L

    560 * 395 * 370

    410 * 268 * 258

    45L

    720 * 430 * 420

    566 * 293 * 305

    65L

    820 * 450 * 460

    667 * 312 * 340

    Aplikasi produk

    pic111pic222

    jy20171018163218

    IMG_5414

    fefe4454

    ferfe454


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !